Sök
  • Grästorp Energi

Sommartider 2022

Vi går in sommarläge, och våra öppettider kommer att vara som följer; Fr.om. 1 juni stänger kontoret kl.15.00. på fredagar. Vecka 28 & 30 är kontoret öppet mellan 09.00-12.00 samt 13.00 -14.00. Vecka 29 är kontoret semesterstängt. Observera att inga administrativa ärenden utförs under stängningsveckan, så vill du t.ex. anmäla flyttning så gör det i god tid.


Under veckorna 26 - 33 kommer vi inte att administrera ärenden som kommer in via foranmalan.nu . Det gäller installationsmedgivande, slutbesiktning och godkännande av driftsättning vilka alltså inte kommer att hanteras under aktuella perioden. Detta innebär att exempelvis solcellsanläggningar inte kan tas i drift från er sida under denna period. Var därför noga med att installation är slutförd och du som installatör skickat in alla nödvändiga dokument är inskickade till oss senast vecka 25 för att erhålla tillstånd för driftsättning. Vecka 33 är verksamheten åter på normal vi nivå och vi börjar gå igenom de ärenden som inkommit. Journumret för akuta fel på elleveransen är öppet precis som vanligt. Vi vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar!


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi håller kontoret stängt mellan kl. 13.30-15.00 på onsdagen den 27 april. Vi skall nämligen få reda på resultatet av kundundersökningen som gjordes för några veckor sedan. Spännande.

Grästorp Energi ek för kallar till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 17 maj kl. 18. Stämman hålls vid vårt kontor på Plogvägen 5 i Grästorp. Ärenden: Årsstämma och ärenden enligt stadgarna. Vi hä