top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Info om elstödet 25 januari 2023

Försäkringskassan som kommer att handha utbetalning av det elstöd som regeringen beslutat om till elanvändare i elområde 3 och 4, meddelar att utbetalning till till hushållskunder kommer att starta den 20 februari. Företag, organisationer samt dödsbon omfattas inte i denna första omgång, utan de kommer att få utbetalning i ett senare skede. Försäkringskassan uppmanar privatpersoner att registrera och/eller kontrollera sitt kontonummer för utbetalningen. Detta kan göras på Försäkringskassans hemsida. Det går också bra att göra det på Swedbanks hemsida, även om man inte är kund hos dem.


Varken Försäkringskassan, banken, Svenska kraftnät eller någon annan kommer att kontakta dig för att be dig logga in någonstans eller lämna ut personliga koder, i samband med utbetalningen av elstöd. Om någon kontaktar dig på det sättet kan det handla om ett bedrägeriförsök. Avsluta därför sådana kontakter direkt.


Länk till Svk:s hemsida om elstödet


Länk till Försäkringskassans sida om elstödet

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi har för närvarande ett strömavbrott som rör större delen av Grästorps centrum. Montörer är på plats och vi hoppas det snart är igång igen. UPPDATERING: Strömmen är tillbaka inne i byn, men Tengene

bottom of page