top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Suspekta telefonsamtal?

Vi har blivit uppmärksammade på att några av våra kunder har blivit kontaktad på telefon av någon som påstår sig att ringa på uppdrag av oss. Vi vill bestämt ta avstånd från dessa samtal, vi har inte begärt någon tredje part att agera å våra vägnar.

Det kan förekomma flera olika telefonnummer som förekommer vid dessa samtal, ett av dem är ett mobilnummer som slutar på 9082. Googlar man på numret i fråga så får man beskedet att det troligen handlar om bedrägeri.

Blir ni kontaktad på telefon av någon som säger sig ringa åt oss får ni väldigt gärna notera telefonnumret personen ringer ifrån och sedan kontakta oss. Tack på förhand!

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fredagen 7 juni är kontoret stängt

Fredagen den 7 juni är en riktigt klämmig dag. Därför håller vi kontoret stängt den dagen. Vi önskar alla en riktigt härlig nationaldag tätt följd av en trevlig helg. Som vanligt gäller att vid akuta

Avbrott i Tun och Vänersnäs 3 juni 2024 UPPDATERAD 12.45

Vi har för närvarande drabbats av ett oplanerat avbrott som berör kunder i Tun och Vänersnäs. Felsökning pågår. Uppdatering 12.45: Elleveransen skall nu vara tillbaka för samtliga drabade kunder.

Commenti


bottom of page