top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Suspekta telefonsamtal?

Vi har blivit uppmärksammade på att några av våra kunder har blivit kontaktad på telefon av någon som påstår sig att ringa på uppdrag av oss. Vi vill bestämt ta avstånd från dessa samtal, vi har inte begärt någon tredje part att agera å våra vägnar.

Det kan förekomma flera olika telefonnummer som förekommer vid dessa samtal, ett av dem är ett mobilnummer som slutar på 9082. Googlar man på numret i fråga så får man beskedet att det troligen handlar om bedrägeri.

Blir ni kontaktad på telefon av någon som säger sig ringa åt oss får ni väldigt gärna notera telefonnumret personen ringer ifrån och sedan kontakta oss. Tack på förhand!

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Avbrott fredag 23 februari

Vinden ställer till det för oss. Vi har för närvarande avbrott i flera av våra områden, bl.a. Flakeberg, Sparlösa, Ulvstorp och Slädene. Montörerna jobbar för fullt med att återställa och se till att

Avbrott i Flakeberg tisdag 30 januari

Vi har för närvarande ett avbrott i Flakeberg. Montörer är på väg för att åtgärda felet. Edit 16.10: Nu skall felet vara åtgärdat, och alla berörda kunder skall ha fått sin elleverans åter.

Grattis, Elen!

Idag firar vi Elens dag. Tänk så bra elen är. Det är inte mycket som fungerar utan den. Grattis, Elen!

bottom of page