top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Avbrott fredag 23 februari

Vinden ställer till det för oss. Vi har för närvarande avbrott i flera av våra områden, bl.a. Flakeberg, Sparlösa, Ulvstorp och Slädene. Montörerna jobbar för fullt med att återställa och se till att elleveransen återupptas.


UPPDATERAD 09.59: Blåsandet fortsätter ytterligare en stund som det verkar. Nu har även delar av Vänersnäs tillkommit på listan över områden som har avbrott. Montörerna jobbar oförtrutet på, dock är säkerheten viktigast. Den tummar vi inte på.


UPPDATERAD 14.03: Nu verkar det som om vinden börjar avta, och vi börjar få igång delar av nätet igen. Dock kvarstår fortfarande hela eller delar av Hyringa, Vänersnäs, Tengene, Täng och Friel. Vi arbetar så snabbt och säkert vi kan för att återställa elleveransen för berörda kunder.

220 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Avbrott i Flo och Vänersnäs 2 april UPPDATERAD 13.58

Vädret fortsätter att ställa till det för oss. För närvarande har vi störningar i elleveransen i Flo och södra delarna av Vänersnäs. Felsökning pågår. UPPODATERING 15.38: Det är fortfarande bekymmer m

Driftstörning Flakeberg 2 april UPPDATERAD 10.51

Vi har för närvarande en driftstörning i Flakeberg, vilket även påverkar Ulvstorp, Hyringa och Fridhem. Felsökning pågår, och vi hoppas att felet snart är avhjälpt. UPPDATERING 10.51: Nu skall alla be

Avbrott i Flakeberg tisdag 30 januari

Vi har för närvarande ett avbrott i Flakeberg. Montörer är på väg för att åtgärda felet. Edit 16.10: Nu skall felet vara åtgärdat, och alla berörda kunder skall ha fått sin elleverans åter.

Comments


bottom of page