Sök
  • Grästorp Energi

Var vaksam i telefon!

Var extra vaksamma!

Det verkar som några av våra kunder de senaste dagarna har blivit kontaktade på telefon från någon som säger sig företräda Grästorp Energi. Kunden blir sedan uppmanad att lämna ut sina kontouppgifter för att få tillbaka en del av de avgifter som tidigare betalats in. Vi vill klargöra att det är inte någon från Grästorp Energi som har gjort dessa samtal.

Vi uppmanar er därför att vara extra försiktiga och lämna aldrig ut kontouppgifter på telefon, brev eller mejl.

Får ni samtal av den här typen så kontakta gärna oss på telefon 0514-10525, eller mejl till kundtjanst@grastorpenergi.se .


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi har för närvarande ett avbrott i Flo. Avbrottet påverkar även elleveranserna till Vänersnäs och Salstad. Montörer är på plats för åtgärd.

På grund av ökade kostnader så justerar vi på den rörliga avgiften (elöverföring) för våra elnätskunder fr.o.m. 1 oktober 2022. Justeringen sker med 3,75 öre/kWh inkl. moms. Vid en förbrukning på 2.00

Det har rapporterats i media om elbolag som undersöker möjligheten att upphäva ingångna avtal om fast elpris. Vi vill vara väldigt tydliga med att vi inte har för avsikt att häva redan ingångna avtal,