top of page
Sök
  • Grästorp Energi

God Jul & Gott Nytt År!

Snart kan vi lägga ytterligare ett år till handlingarna. Ett år där elmarknaden har varit betydligt lugnare än det rysligt stökiga 2022, och vi får hoppas att det är en trend som håller i sig. Det vore trevligt om 2024 också kan hålla sig lite i skinnet, och då inte bara på elmarknaden, utan även när det gäller världsläget i stort.


Nåväl, nu närmast lackar det mot jul med allt vad det innebär av pyntande av granar, lutande av fiskar, inläggande av sillar, rullande av köttbullar och kanske ett och annat inslag av paket. Vi önskar alla och envar att ni får en fröjdefull jul, och att strax ni därefter får möjlighet att önska varandra ett riktigt gott nytt år. Må ni alla få fina helger, så hörs och syns vi 2024!
12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Avbrott fredag 23 februari

Vinden ställer till det för oss. Vi har för närvarande avbrott i flera av våra områden, bl.a. Flakeberg, Sparlösa, Ulvstorp och Slädene. Montörerna jobbar för fullt med att återställa och se till att

Avbrott i Flakeberg tisdag 30 januari

Vi har för närvarande ett avbrott i Flakeberg. Montörer är på väg för att åtgärda felet. Edit 16.10: Nu skall felet vara åtgärdat, och alla berörda kunder skall ha fått sin elleverans åter.

Grattis, Elen!

Idag firar vi Elens dag. Tänk så bra elen är. Det är inte mycket som fungerar utan den. Grattis, Elen!

bottom of page