top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Elens dag 23 januari en succé!

Överträffade mål på lyckad Elens dag


Elens dag 2016 blev en ordentlig framgång. Målet på 1.000 ljusinlägg i sociala media överträffades, med resultatet att organisationen GIVEWATTS nu kommer att erhålla 50.000 kronor att konvertera till solenergilampor åt skolbarnen i Migori County, Kenya.


När inläggen på FaceBook, Twitter och Instagram räknats ihop så kan projektledningen för Ladda Sverige och Elens dag konstatera att det uppsatta målet om 1.000 ljusbilder har nåtts – och överträffats. Totalen hamnar på 1.111 inlägg och bilder som taggats med #getglowing2016. Projektledare Malin Thorsén är mycket nöjd.


– När vi räknar ihop både all aktivitet och engagemang som vi sett hos medlemsföretagen i branschen så känns det verkligen att vi håller på att utveckla något bra tillsammans. Vi kan också se att vi nu har hittat en aktivitet som engagerar, inte bara oss i branschen utan även många andra, säger Malin Thorsén.


Vill du själv också skänka en slant är det givetvis mer än välkommet. Du gör det enkelt via organisationen GIVEWATTS webbplats.


Bookmark the permalink.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Avbrott i Flo och Vänersnäs 2 april UPPDATERAD 13.58

Vädret fortsätter att ställa till det för oss. För närvarande har vi störningar i elleveransen i Flo och södra delarna av Vänersnäs. Felsökning pågår. UPPODATERING 15.38: Det är fortfarande bekymmer m

Driftstörning Flakeberg 2 april UPPDATERAD 10.51

Vi har för närvarande en driftstörning i Flakeberg, vilket även påverkar Ulvstorp, Hyringa och Fridhem. Felsökning pågår, och vi hoppas att felet snart är avhjälpt. UPPDATERING 10.51: Nu skall alla be

Comments


bottom of page