top of page
Sök
  • Grästorp Energi

Avbrott i Flo och Vänersnäs 2 april UPPDATERAD 13.58

Vädret fortsätter att ställa till det för oss. För närvarande har vi störningar i elleveransen i Flo och södra delarna av Vänersnäs. Felsökning pågår.


UPPODATERING 15.38: Det är fortfarande bekymmer med elleveransen till Flo och (delar av) Vänersnäs. För vissa kunder har strömmen kommit och gått under hela förmiddagen.

Tyvärr ingen prognos i nuläget för när strömmen är tillbaka, men var förvissad om att vi fortsätter vårt arbete med att försöka återställa elleveransen så snart det bara är möjligt.

233 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Driftstörning Flakeberg 2 april UPPDATERAD 10.51

Vi har för närvarande en driftstörning i Flakeberg, vilket även påverkar Ulvstorp, Hyringa och Fridhem. Felsökning pågår, och vi hoppas att felet snart är avhjälpt. UPPDATERING 10.51: Nu skall alla be

Avbrott fredag 23 februari

Vinden ställer till det för oss. Vi har för närvarande avbrott i flera av våra områden, bl.a. Flakeberg, Sparlösa, Ulvstorp och Slädene. Montörerna jobbar för fullt med att återställa och se till att

Avbrott i Flakeberg tisdag 30 januari

Vi har för närvarande ett avbrott i Flakeberg. Montörer är på väg för att åtgärda felet. Edit 16.10: Nu skall felet vara åtgärdat, och alla berörda kunder skall ha fått sin elleverans åter.

Commentaires


bottom of page