Sök
  • Grästorp Energi

Se upp oseriösa telefonförsäljare

Vi har kontaktas av kunder som i sin tur har blivit kontaktade per telefon av telefonnummer som börjar 0470, vilket alltså är ett telemarketingföretag som arbetar på uppdrag av ett energiföretag. Den uppringda kunden upplyses om att eftersom han/hon har tillsvidareavtal så skulle det innebära en mycket stor ekonomisk besparing om ett snabbt byte av elleverantör görs, något som de givetvis kan stå till tjänst med.


Med anledning av detta vill vi klargöra vi lämnar absolut inte ut några uppgifter om våra kunders abonnemang/elavtal med mindre än att det finns en giltig fullmakt som styrker att så skall ske. Det är alltså en ren och skär lögn att de skulle känna till vilken typ av avtal ni som är våra kunder har.


Vår uppmaning är att aldrig teckna avtal via telefon, begär hellre ett skriftligt förslag per post så ni kan studera förslaget i lugn och ro.  Vi har kontaktat det aktuella telemarketingföretaget för att höra deras syn på saken.


Har du/ni kontaktats av telefonförsäljare enligt ovan så får ni väldigt gärna kontakta oss.


Bookmark the permalink.

3 visningar

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER