Sök
  • Grästorp Energi

Se upp för bluffsamtal!

Vi har blivit uppmärksammade på att det i dagarna varit några av några av vår kunder som fått erbjudande per telefon om upp till 1.000 kr lägre nätavgift. Då det överhuvudtaget inte inte ens är möjligt att byta elnät med mindre än att man byter bostadsort, så uppenbarar sig lögnen redan där.

Den som ringer gör det från ett 040-nummer, säger sig representera ett stort och känt elbolag, och utlovar alltså lägre nätavgift, det enda kunden behöver göra är att lämna ut sitt anl.id (735999…..) och omr id. så skall personen i fråga ordna resten.

Vi vill å det bestämdaste uppmana våra kunder att aldrig lämna ut några uppgifter per telefon. Begär då hellre att få hem papper via post/mejl för att i lugn och ro kontrollera ett eventuellt erbjudande. Har ni råkat ut för liknande samtal, vänligen kontakta oss så vi kan kontrollera så att inget otillbörligt händer med ert abonnemang.


Bookmark the permalink.

5 visningar

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER