Sök
  • Grästorp Energi

Elens dag 23 januari en succé!

Överträffade mål på lyckad Elens dag


Elens dag 2016 blev en ordentlig framgång. Målet på 1.000 ljusinlägg i sociala media överträffades, med resultatet att organisationen GIVEWATTS nu kommer att erhålla 50.000 kronor att konvertera till solenergilampor åt skolbarnen i Migori County, Kenya.


När inläggen på FaceBook, Twitter och Instagram räknats ihop så kan projektledningen för Ladda Sverige och Elens dag konstatera att det uppsatta målet om 1.000 ljusbilder har nåtts – och överträffats. Totalen hamnar på 1.111 inlägg och bilder som taggats med #getglowing2016. Projektledare Malin Thorsén är mycket nöjd.


– När vi räknar ihop både all aktivitet och engagemang som vi sett hos medlemsföretagen i branschen så känns det verkligen att vi håller på att utveckla något bra tillsammans. Vi kan också se att vi nu har hittat en aktivitet som engagerar, inte bara oss i branschen utan även många andra, säger Malin Thorsén.


Vill du själv också skänka en slant är det givetvis mer än välkommet. Du gör det enkelt via organisationen GIVEWATTS webbplats.


Bookmark the permalink.


0 visningar

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER