BIOGAS

Biogas

Inne i Grästorps tätort har vi etablerat en biogastankstation för personbilar. Detta främst sprunget ur det önskemål som Grästorps kommun haft att kunna övergå till gasdrivna, mer miljövänliga kommunfordon, men är också ett resultat av ett ökat miljötänk i samhället i stort. Vi behöver alla hjälpas åt i arbetet med att bevara en grönare miljö.

Biogasen levereras av Trollhättan Energi AB som har en stor produktion i egen regi.  Det innebär också att den gas vi levererar till slutkund nära nog kan klassas som närproducerad, vilket ytterligare sänker graden av negativ miljöpåverkan.

Tankstationen är placerad på Södergatan 5 vilket är genomfartsvägen genom Grästorp. Vi har inrymt den hos Qstar och de allra flesta förekommande betalkort på marknaden  (som t.ex. Visa och MasterCard) går att använda vid betalning. Dessutom fungerar även tankkort utställda av Qstar, Bilisten, Pump och Fordonsgas på stationen.

Länkar till mer information

Avsändare av denna sida är Grästorp Energi AB (elhandel).

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER